Direct boeken!

Omschrijving SUP (Stand Up Paddle board)

Suppen, ook wel stand up paddle boarding of peddelsurfen genoemd, is een sport die internationaal steeds populairder wordt. Bij suppen sta je rechtop op een lange surfplank en beweeg je je voort door middel van een lange peddel.

Direct boeken!

Bij Bootverhuur Blauwestad hebben we sinds 2019 SUP's in ons asortiment. Je kunt op onze beide verhuurlocaties een SUP huren. Het dragen van een zwemvest is bij het huren van een SUP aan te raden. Deze krijg je gratis van ons mee.

Direct boeken!

Vaargebied

Met onze SUP's kun je leuk de woonwijken van Blauwestad verkennen. Of heen en weer peddelen bij het strand in Midwolda of strand Zuid in Blauwestad. Als er niet teveel wind staat is lekker peddelen over het Oldambtmeer ook heerlijk. Met een oppervlakte van zo’n 800 hectare is het Oldambtmeer een van de grootste meren in de provincie Groningen.

Verhuurlocaties

SUP's zijn te huur op onze beide verhuurlocaties. Kijk bij het boeken a.u.b. goed welke verhuurlocatie je hebt geselecteerd.

Direct boeken!

Tarieven

Huurperiode

Tarief

1 uur

€ 12,50

Dag

€ 50

Een dag is van 9.00 tot 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee op de SUP.

SUP reserveren locatie Jachthaven Midwolda

Reserveer nu een SUP op onze locatie Jachthaven Midwolda. Wil je in Blauwestad suppen? Scroll dan nog wat verder naar beneden...

SUP reserveren locatie Havenkwartier Blauwestad

Reserveer nu een SUP op onze locatie Havenkwartier Blauwestad. Wil je in Midwolda suppen? Scroll dan omhoog...

Wat vinden anderen van onze SUPs?