Direct boeken!

Omschrijving eenvoudige motorboot Whaly voor 4 personen

De Whaly 370 is een eenvoudige open motorboot gemaakt van kunststof. De boot is geschikt voor maximaal 4 volwassenen. De Whaly is voorzien van een paar losse bootkussens en uitgerust met een 6 PK Yamaha buitenboordmotor. U stuurt de boot met de buitenboordmotor.

Voor het huren van de eenvoudige motorboot Whaly heeft u geen vaarbewijs nodig.

Direct boeken!

Vissen op het Oldambtmeer

Doordat de Whaly gemaakt is van hard kunststof is deze motorboot uitermate geschikt om mee te gaan vissen. Op het Oldambtmeer is veel vis te vinden, zowel voorn als baarzen en snoeken. Kijk op Vissen.nl waar je wel en niet mag vissen en waar je een VISpas kunt kopen, want die heb je sowieso nodig.

Direct boeken!

Vaargebied

Met onze eenvoudige motorboot Whaly kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroutes Rondje Meerland en Rondje Blauwestad ontwikkeld. Wilt u een volledige dag gaan varen? Kies dan voor één van onze comfortabele motorsloepen. Hiermee kunt u een Rondje Oldambt varen, een prachtige afwisselende route door het Groninger landschap. De eenvoudige Whaly is hier helaas niet zo geschikt voor.

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 50

4 uur

€ 80

8 uur

€ 130

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Direct boeken!

Verhuurlocatie

De Whaly motorboot voor 4 personen ligt op onze locatie Jachthaven Midwolda.

Boot reserveren

Beoordelingen door huurders

Annuleren

Wordt het erg slecht weer? Bij Bootverhuur Blauwestad kun je de boeking altijd kosteloos verplaatsen naar een andere datum binnen het vaarseizoen. Wil je niet verplaatsen maar annuleren? Dan kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen; 10% bij annulering tot 1 week voor de start van de huurperiode, 50% bij annulering tot 2 dagen voor de huurperiode en 100% bij annulering binnen 2 dagen voor de start van de huurperiode.