Direct boeken!

Omschrijving Elektrosloep voor 10 personen

De AluShip E-sloep 700 is een luxe, ruime aluminium sloep voorzien van een cabrioletkap en zitkussens met rugleuning. De kap is hoog genoeg om comfortabel onder te zitten, maar kan ook naar beneden geklapt worden. Tot slot kunnen ook de zijkanten van de kap eruit geritst worden, zodat het lekker doorwaait maar opvarenden toch beschermd zijn tegen de zon.

De sloep is uitgerust met een elektrische POD-motor van ePropulsion en voorzien van een dubbel accupakket. Hierdoor kunt u probleemloos een dag lang varen met deze e-sloep. U stuurt de sloep door middel van een stuurwiel.

Direct boeken!

De AluShip E-sloep 700 is ruim genoeg voor 10 volwassenen. Voor het huren van de e-sloep heeft u geen vaarbewijs nodig.

Direct boeken!

Vaargebied

Met onze 10-persoons sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroutes Rondje Meerland en Rondje Blauwestad ontwikkeld. Wilt u een volledige dag gaan varen? Kies dan voor Rondje Oldambt, een prachtige afwisselende route door het Groninger landschap.

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 100

4 uur

€ 150

8 uur

€ 220

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Direct boeken!

Verhuurlocatie

De ruime E-sloep 700 voor 10 personen ligt op onze locatie Jachthaven Midwolda.

De boottas: lunchen op het water

Geen zin om zelf brood te smeren? Maak de dag compleet met een een lekkere lunch op het water en bestel uw eigen Boottas of Kinderboottas bij Ontbijt Service Oldambt.

Reserveren

Beoordelingen

Deze boten zijn zo nieuw dat we nog geen beoordelingen hebben ontvangen. Zodra die er zijn zullen we deze hier vermelden.

Annuleren

Wordt het erg slecht weer? Bij Bootverhuur Blauwestad kun je de boeking altijd kosteloos verplaatsen naar een andere datum binnen het vaarseizoen. Wil je niet verplaatsen maar annuleren? Dan kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen; 10% bij annulering tot 1 week voor de start van de huurperiode, 50% bij annulering tot 2 dagen voor de huurperiode en 100% bij annulering binnen 2 dagen voor de start van de huurperiode.

HISWA Boot van het jaar

AluShip heeft met de E-sloep 700 de "HISWA Boot van het jaar 2022"-verkiezing gewonnen in de categorie sloepen en tenders. Bootverhuur Blauwestad is het eerste verhuurbedrijf in Nederland dat deze prijswinnende sloep in de verhuur heeft. Daar zijn we best een beetje trots op.

Fonds Nieuwe Doen

Voor de aanschaf van deze nieuwe uitstootvrije sloepen heeft Bootverhuur Blauwestad een lening afgesloten bij Fonds Nieuwe Doen. Door onze dieselsloepen te vervangen door nieuwe sloepen met elektromotor stoten we veel minder CO2 uit en dragen we bij aan een duurzamere watersport.