Direct boeken!

Omschrijving Clever Viking sloep voor 6 personen

De Clever Viking is een degelijke sloep voorzien van een cabrioletkap aan de voorzijde. Bij mooi weer kan deze gemakkelijk naar beneden geklapt worden. Bij een plotselinge regenbui zit de bemanning lekker droog.

Direct boeken!

Onze 6-persoons sloep is voorzien van een 4-takt Yamaha buitenboordmotor van 9.9 PK die verborgen is onder een luik. Hierdoor maakt de motor niet veel lawaai. U stuurt de sloep door middel van een helmstok. Dit is erg gemakkelijk.

Direct boeken!

De Clever Viking sloep biedt plaats aan maximaal 6 volwassenen. Voor het huren van deze boot heeft u geen vaarbewijs nodig.

Vaargebied

Met onze 6-persoons Clever Viking sloep kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woonwijken van Blauwestad in de provincie Groningen verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroutes Rondje Meerland en Rondje Blauwestad ontwikkeld. Wilt u een volledige dag gaan varen? Kies dan voor Rondje Oldambt, een prachtige afwisselende route door het Groninger landschap.

Tarieven

Huurperiode

Tarief

2 uur

€ 70

4 uur

€ 110

8 uur

€ 160

Huren is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur.
Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.

Direct boeken!

Verhuurlocatie

De Clever Viking motorsloep voor 6 personen ligt op onze locatie Jachthaven Midwolda.

De boottas: lunchen op het water

Geen zin om zelf brood te smeren? Maak de dag compleet met een een lekkere lunch op het water en bestel uw eigen Boottas of Kinderboottas bij Ontbijt Service Oldambt.

Reserveren

Beoordelingen

Annuleren

Wordt het erg slecht weer? Bij Bootverhuur Blauwestad kun je de boeking altijd kosteloos verplaatsen naar een andere datum binnen het vaarseizoen. Wil je niet verplaatsen maar annuleren? Dan kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen; 10% bij annulering tot 1 week voor de start van de huurperiode, 50% bij annulering tot 2 dagen voor de huurperiode en 100% bij annulering binnen 2 dagen voor de start van de huurperiode.